Sportprijzen

Tiza Sportprijzen & Geschenken heeft sportprijzen in verschillende maten en in prijsklassen. U kunt, indien mogelijk, zelf de maat selecteren en, indien mogelijk, ook zelf een kleur kiezen.
Daarnaast kunnen wij bijna alle prijzen kosteloos graveren met een tekst naar keuze of voorzien van een graveerplaatje met een tekst naar keuze. Ook is er bij vele sportprijzen de mogelijkheid om een gratis een afslag, embleem of in sommige gevallen een eigen logo te laten bevestigen. Voor vragen hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.

U kunt bij ons terecht voor exclusieve bekers, bekers met deksel, bekers zonder deksel, flex-bekers, sportbeelden, Xplode beelden, kinder beelden, mega beelden, Xplode medailles, carnavals medailles, kinder medailles, medaille doosjes, medaille linten, glazen standaards met gravure, kleine aluminium standaards, houten standaards, resin standaards, metalen standaards en allerlei (paarden)rozetten.

Geschenken

Tiza Sportprijzen & Geschenken levert ook geschenken in verschillende prijsklassen. Geschenken die uitermate geschikt zijn voor jubilea, verjaardagen, huwelijken en relatiegeschenken.

U kunt bij ons terecht voor mooie glazen sculpturen, gebronsde beelden, metalen wandborden/kampioensschalen, tinnen wandborden en sleutelhangers met een afslag of gravure.

Toevoegingen

Afslagen:
Afslagen zijn ronde aluminium plaatjes met daarop een afbeelding.  Afslagen worden door Tiza Sportprijzen & Geschenken gratis op bekers, medailles, beelden en standaards bevestigd en zijn ideaal om uw product te personaliseren voor uw doelgroep.

Resin emblemen:
Resin emblemen zijn ronde emblemen van een kunststof hars met daarop een afbeelding. Resin emblemen worden door Tiza Sportprijzen & Geschenken gratis op bepaalde resin beelden en standaards bevestigd en zijn ideaal om uw product te personaliseren voor uw doelgroep.

Topstukken (f-figuren):
F-figuren zijn topstukken die wij kunnen bevestigen op standaards en bekers met deksels.  Topstukken worden tegen een meerprijs door Tiza Sportprijzen & Geschenken op bekers en standaards bevestigd en zijn ideaal om uw product te personaliseren voor uw doelgroep.