Sportprijzen

Voor sportprijzen ben je bij Tiza Sportprijzen & Geschenken aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Ooit zijn we begonnen op een zolderkamer van 3 x 3 meter als een uit de hand gelopen hobby. Tegenwoordig bezitten we een grote showroom vol sportprijzen en geschenken aan de Hardenbergerweg 41 in het Twentse Tubbergen.

Tiza Sportprijzen & Geschenken levert alleen kwaliteitsproducten waar zij zelf achter staat, want met vaste leveranciers als Krott, Reefman Sports, Biemans en Kebo Sport Gifts leveren wij gegarandeerd kwaliteit. Naast kwaliteit leveren vinden wij het belangrijk om al onze producten op tijd te leveren en om alles in één keer goed te af te handelen en dit doen we dan ook. Bij Tiza Sportprijzen & Geschenken kunt u rekenen op goede en snelle service. 

Tiza Sportprijzen & Geschenken heeft sportprijzen in verschillende maten en in prijsklassen. U kunt, indien mogelijk, zelf de maat selecteren en, indien mogelijk, ook zelf een kleur kiezen.

Daarnaast kunnen wij bijna alle prijzen kosteloos graveren met een tekst naar keuze of voorzien van een graveerplaatje met een tekst naar keuze. Ook is er bij vele sportprijzen de mogelijkheid om een gratis een afslag, embleem of in sommige gevallen een eigen logo te laten bevestigen. Voor vragen hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.

Aanbod

U kunt bij ons terecht voor exclusieve bekersbekers met dekselbekers zonder dekselflex-bekerssportbeeldenXplode beeldenkinder beeldenmega beeldenXplode medaillescarnavals medailleskinder medaillesmedaille doosjesmedaille lintenglazen standaards met gravurekleine aluminium standaardshouten standaardsresin standaardsmetalen standaards en allerlei (paarden)rozetten.

Tiza Sportprijzen & Geschenken levert momenteel aan vele tevreden sportverenigingen, sportevenementen, carnavalsverenigingen,  bedrijven uit de zakelijke dienstverlening en aan particulieren. Groot of klein, voordelig of exclusief alles is mogelijk. 

Tiza Sportprijzen & Geschenken: voor elke sport een passende prijs!

Ons aanbod:

Sportprijzen - Ga naar bekers

Bekers

Sportprijzen - Ga naar beelden

Beelden

Sportprijzen - Ga naar medailles

Medailles

Sportprijzen - Ga naar standaards

Standaards

Ga naar geschenken

Geschenken

Ga naar rozetten

Rozetten

Ga naar toevoegingen

Toevoegingen

Ga naar glazen standaards

Glas graveren

Ga naar aanbiedingen

Profiteer vandaag nog van onze unieke aanbiedingen

Bekers, beelden, medailles, standaards, geschenken, rozetten, toevoegingen, graveren

Ga naar aanbiedingen

Prijzen per sport:

Bekijk hier alle prijzen per sport gesorteerd